MX World

16/12/2021 11:18 - geplaatst door Stingray

De Franse teams zijn voor MXWORLD niet de belangrijkste items. Tenzij het met Belgische belangen te maken heeft. En dat is zeker nu het geval.

Op haar FB pagina maakte het 9MM Bud Racing team zijn line-up voor 2022 bekend. Het team gaat aan de slag met onze Amandine Verstappen (WK Dames), de Franse belofte Quintin Prugnieres en de Brit Eddy 'Jay' Wade. Beiden in o.a. het EMX250. Opvallend daarbij is het ontbreken van de namen van Lucas en Sasha Coenen. Om te weten wat er aan de hand is vroegen we het aan Stéphane Dassé van het team: "U zult merken dat de broers Coenen niet langer deel uitmaken van ons team. Ondanks een uitzonderlijk seizoen dat zowel in Frankrijk als in het buitenland veel succesvol is, hebben zij de afgelopen dagen besloten om een nieuwe richting in te gaan. Het is een keuze die onafhankelijk is van onze wil, omdat we het avontuur met hen willen voortzetten". 

Over de Coenens is er wel wel enig - maar nog niet bevestigd - nieuws. Daar komen we snel op terug.