MX World

20/12/2021 18:05 - geplaatst door Stingray

JM Honda Racing kondigt met trots zijn rijders line-up aan voor het seizoen 2022. Het team blijft actief in de MXGP klasse, maar het JM Honda Racing team zal ook gaan deelnemen aan de MX2 wereldkampioenschap series.

Henry Jacobi blijft bij het team. Jacobi had een aantal uitstekende showings tijdens het seizoen 2021 in de MXGP wereldkampioenschappen. Het team werkt hard om dit te verbeteren voor het seizoen 2022. Met 16 finishes binnen de top 15 zat Jacobi consequent goed in de punten, maar zowel hij als het team streven naar meer, en werken hard aan nog betere resultaten volgend jaar.

Ivo Monticelli gaat mee met Jacobi in de MXGP-klasse. Monticelli is een erkende snelle rijder, en hoopt zich verder te ontwikkelen binnen de professionele structuur van het team. Monticelli is volledig hersteld van de schouderblessure die hem het hele seizoen teisterde, en kan in goede fysieke conditie aan zijn voorbereidingen voor het seizoen beginnen.

Na een paar jaar afwezigheid zal ook het JM Honda Racing team weer actief zijn in de MX2 klasse. Petr Polak zal in deze klasse de vlag van het team laten wapperen. De jonge Tsjech heeft verschillende top 15 plaatsen gescoord in de 2021 MX wereldkampioenschap series en zal profiteren van de professionele structuur van het JM Honda Racing Team om hem in staat te stellen consequent goed te scoren.

Jacky Martens: "Ik ben trots op de line-up die we hebben aangekondigd. Op basis van hun niveau van het afgelopen jaar kunnen we bij alle drie de rijders groei laten zien en dat is positief. Het Honda materiaal biedt een ideale basis om goede resultaten te kunnen neerzetten. We zijn al begonnen met de voorbereidingen voor aankomend seizoen. We zullen alles doen om in volle paraatheid aan het race seizoen te beginnen. "

Credits: JM Honda Team