MX World

21/12/2021 19:59 - geplaatst door Stingray

In 2021 reed ik voor de eerste keer de Dakar Rally. Hiermee was ik als 60-jarige de oudste Belgische solo motorrijder ooit die finishte. In 2022 wil ik me opnieuw wagen aan dit huzarenstukje. Dit met nog steeds één doel voor ogen: To Walk Again steunen en mensen met een fysieke beperking de kans geven om elke dag opnieuw te blijven geloven en stappen vooruit te zetten.
Zelf was ik in het verleden getuige van wat To Walk Again vzw voor iemand kan betekenen. Mijn zoon Joël was een talentvol motorcrosser. Tot op een dag het noodlot toesloeg. Na een zwaar motorongeval tijdens een wedstrijd in Italië belandde hij in de rolstoel. Voor zijn revalidatie kon Joël terecht bij To Walk Again en zag ik wat een warme organisatie To Walk Again is.
Iedere steun, hoe klein of hoe groot, is enorm belangrijk om ervoor te zorgen dat To Walk Again ook in de toekomst lotgenoten van mijn zoon Joël kan blijven helpen. Bij een donatie van 250 euro of meer krijg je een unieke Dakar pet van mij cadeau! 
Tijdens de Dakar kan je mij volgen op mijn Facebook pagina. Door op onderstande link of links boven op de QR code te klikken, kom je recht op de doneerpagina van TWA
https://twa.koalect.com/.../walter-roelants-the-dakar...

Dankjewel,
Walter Roelants