MX World

24/12/2021 11:19 - geplaatst door Stingray

Powered by Young Motion en het Motor2000 racing team van Stefan Hage zijn een samenwerking aangegaan voor het seizoen 2022. Het team zal vanaf nu onder de naam ‘’Motor2000 Powered by Young Motion” naar voren komen. Rijders zijn Jens Walvoort, Lukas Spigeleer en Kelton Gwyther.

Walvoort is hersteld van een blessure die hem het grootste gedeelte van 2021 aan de kant hield. Hij zal uitkomen in de EMX250 en enkele wildcards in de MX2 rijden, terwijl Spigeleer en Gwyther respectievelijk in de EMX85 en EMX250 uit zullen komen.

Lees verder onder Thor.

Stefan Hage, Motor2000 racing “Wij hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om een goede basis neer te zetten met het juiste materiaal en goede fysieke en technische begeleiding. Hierbij hebben wij de focus gelegd op het ontwikkelen van talent. De samenwerking met Young Motion biedt ons de mogelijkheid om door te groeien en ons GP debuut met Jens te gaan maken. Ook zal ons team continue gevolgd worden door de camerateams van Young Motion en wordt er bij de GP’s hospitality voor onze sponsoren geboden.”

Ron aan de Stegge, Young Motion ‘Wij zochten nog een jong Nederlands talent, en Jens Walvoort was ons opgevallen na zijn 3e trainingstijd bij de EMX250 in Oss. We kwamen hierdoor met Stefan in contact en zijn visie op talentontwikkeling, het neerzetten van een sterke basisstructuur van een team en lange termijn ambities spraken ons erg aan. Dit heeft geresulteerd in een samenwerking die verder gaat dan enkel met Jens, en wat wij ook als een mooie aanvulling op onze MX2 WK deelname met Glen Meier zien.’

Alle rijders en teambegeleiders zullen gedurende het seizoen voortdurend gevolgd worden door een camerateam van Young Motion, ook tijdens de GP-weekenden. Deze beelden zullen te zien zijn op de social media kanalen van het team en de rijders, voor een interessante kijk achter de schermen.

Voor meer informatie zie www.poweredbyyoungmotion.com