MX World

31/12/2021 20:15 - geplaatst door Stingray

Nog een paar uur te gaan in 2021.

Nog even de tijd om de beloften niet hard te maken. Hebben we gedaan, wegens te veel, te vet, te zoet..... maar wel lekker te hebben gegeten!

Wensen voor 2022? Ach het zijn woorden. Kost niks, is gratuit, en je kan het zelfs doen zonder dat je het meent. En voor wensen koop je eigenlijk niks.

Vervelend is wel dat we straks weer niet kunnen knuffelen. Voor de tweede jaarwisseling op rij.

Ik wens dus - jawel en nog gemeend gemeend ook - vooral voor mijn familie en mezelf een jaar zonder angst. Angst om onze gezondheid, om de op hol geslagen media, kibbelende politici en onheilsboodschappers. Zodat de mentale rust weer kan keren.

Genoeg van dat doemdenken. Want nu ik er bij stil sta was 2021 - in zijn geheel - eigenlijk best aardig was. Wij zelf  bleven gezond, omdat we geprikt werden en opgelet hadden. Ach ja, onze actieradius bleef beperkt, maar was nog altijd veel ruimer dan 50 jaar geleden. We beleefden een motorcrossjaar zoals nooit voorheen met een happy end of een drama, al naargelang je op oranje, rood of groen reed.

Sportief mag 2022 er best een zijn die het kaliber van 2021 evenaart. Met alle actuele nieuws op MXWORLD.BE en natuurlijk weer de MX2 en MXGP live op Play Sports. Da's toch al een goed begin. Enne.........., toch de beste wensen en een goei gezondheid voor al onze lezers en kijkers. Ook oprecht gemeend..