MX World

05/01/2022 18:56 - geplaatst door Stingray

Gisteren spraken we iemand over de Dakar en we vatten het idee op om naast motorcross en af en toe wat Enduro ook de Grobbendonkenaar in de kijker te zetten. Al was het maar om zijn liefdadigheidsactie nog eens te onderstrepen.

Helaas, de actualiteit is ons voorbij gestoken. Berichtje van zoon Axel Roelants op FB: "Onze pa is vandaag ten val gekomen in stage 4 en is per helikopter geëvacueerd uit de proef en van daar per vliegtuig en ambulance naar het militair hospitaal gebracht. Scans en verder onderzoek moet uitwijzen wat de schade is. Ik sprak hem net en volgens hem zou het allemaal OK zijn! “Mijn hart doe meer pijn als menne rug,” zo vertelde hij. Ikzelf ga nu met de teammanager een kijkje nemen in het hospitaal en wij houden jullie op de hoogte!