MX World

09/01/2022 11:53 - geplaatst door Stingray

Update: Toen we het verslag van de Inters aan het opmaken waren viel ons op dat de uitslag op de website niet meer dezelfde was als die van de live timing. Brend Van Den Berghe en  Jules Gatineau werden gediskwalificeerd door de jury. Hierdoor zakt onze landgenoot terug naar de twaalfde plaats in de tussenstand.

Zopas heeft Douwe Van Mechgelen de wedstrijd voor Beloften gewonnen in Grayan Et L'Hopital, in het topje van de Medoc. Op de tweede plaats ook een landgenoot, Brend Van Den Berghe, voor Valentin Missiaen. Twee uitvallers ook met Ryan Van Hove na 5 ronden,  en Iam Ampoorter die niet startte. Van Den Berghe staat op drie bij de Beloften. Normaliter zou Van Mechgelen leider zijn. Maar hij wordt niet opgenomen in het klassement wegens geen Franse vergunning.

De laatste wedstrijd van deze cyclus wordt gereden in Le Touquet, eind februari.