MX World

22/01/2022 18:39 - geplaatst door Stingray

Het MCLB-seizoen start tijdens het weekend van 19-20 maart te Stekene. De Durmevrienden hebben de touwtjes in handen om er een prachtige opener van te maken.

Een warme oproep nog aan de inrichters-organisatoren: Een aantal geprogrammeerde wedstrijden krijgen op basis van de pandemie geen goedkeuring en zien hun wedstrijd nu al in het water vallen. Samen met onze trouwe organisatoren en ook nieuwe kandidaat-inrichters proberen wij aan deze problemen een oplossing te bieden. Indien uzelf, of mensen uit uw club, supporters, ... iemand kennen in uw buurt die een terrein ter beschikking heeft, gelieve dan dringend contact op te nemen met het secretariaat op het nummer 055 30 14 64 of via mail: mclb.secretariaat@telenet.be. We kijken dan samen of de beschikbaarheid past binnen de kalender 2022. Enkel door het bundelen van krachten kunnen we de toekomst van onze sport trachten veilig te stellen. Als federatie willen we samen met de inrichters borg staan voor een kalender die afgewerkt kan worden, zodoende onze aangesloten leden van half maart tot oktober wekelijks hun geliefkoosde hobby kunnen uitoefenen.