MX World

28/01/2022 10:36 - geplaatst door Stingray

Nieuwe clubs, licenties, klasse-indeling, kalender en IMBA-selectie. Het staat allemaal in de nieuwsbrief van de MON, onder Thor.



MON verwelkomt vier nieuwe clubs! In dit nieuwe jaar hebben zich een aantal prachtige clubs bij ons aangesloten. Dit betekent dat je vanaf nu met je MX-licentie ook op onderstaande circuits kunt gaan trainen! The Race Factory zorgt voor een verbreding op het gebied van wegrace (pitbike).

MAC de Holterberg
VAMAC Varsseveld
MACL Lichtenvoorde
The Race Factory (wegrace)

Vorig jaar mochten we TCD Hummelo al verwelkomen bij onze bond. Met de aansluiting van nu ook deze clubs kunnen we stellen dat MON flink aanwezig is geworden in de achterhoek. MAC de Holterberg, VAMAC en MACL zijn clubs die op diverse vlakken actief zijn; enduro/offroad, tour en natuurlijk motorcross met club/streekwedstrijden waaraan je vanaf nu ook met een MON-licentie kunt deelnemen.

Een licentie vraag je aan via Mijn MON.

Klassenindeling motorcross bekend: jouw voorbereiding op het motorcross-seizoen kan nu écht beginnen, de klassenindeling is bekend. Namens één van de nieuwe clubs mogen we direct een wedstrijd aan de kalender toevoegen. MAC de Holterberg organiseert met Pasen, op maandag 18 april een nationale wedstrijd!

Onze volledige motorsportkalender is te vinden onze website, of door middel van deze PDF-versie. Let op, deze versie verschilt iets van de versie die eerder deze week online stond!

IMBA EK

De eerste drie plaatsen in de IMBA teams zijn inmiddels vergeven. De overige plaatsen worden vergeven op basis van selectiewedstrijden, dit zijn de eerste drie wedstrijden van het seizoen (zie (S) op de PDF-versie van de kalender). Degene die het hoogst in de stand staat na deze drie wedstrijden, heeft de eerste keuze voor een plek in het team.