MX World

07/05/2022 17:00 - geplaatst door Stingray

De kwalificatie van de MX2 kende weinig spannends voor wat betreft de top drie. Tom Vialle, Jago Geerts en Kevin Horgmo waren de pijp uit. Tom Guyon viel letterlijk weg van de vierde plaats, die vervolgens werd ingenomen door Thibault Benistant terwijl Mikkel Haarup vierde werd. De slecht gestarte Liam Everts reed van 22 naar 16 en Florent Lambillon werd voorlaatste.

Is Tim Gajser al aan het temporiseren nu de ene toprivaal na de andere moet passen? Of was het 'maar' een kwalificatie? Er viel kwa spanning niks te beleven. Ze finishten zoals ze vertrokken: Maxime Renaux, Gajser, Jeremy Seewer, Ruben Fernandez en Pauls Jonass. Gasjer kon vlot het wiel van Renaux houden, aanvallen werden door de Fransman gepareerd. Verschil werd er niet gemaakt. De top drie sloot de race af in een tijdsbestek van 3 seconden.