MX World

12/05/2022 10:48 - geplaatst door Stingray

Gisteren kwam Micha Boy De Waal ten val in Eersel. DeĀ  lijst van blessures oogt angstaanjagend, maar uiteindelijk zijn er geen blijvende letsels te verwachten. Maar Micha Boy stelt zich wel vragen omtrent het gedrag van collegae...... We geven het (ongeveer) mee zoals hij het verwoorde.

En denk er eens over na als het U overkomt.

Lees onder Thor.....

Credits: FB De Waal, KW Fotografie.

"Hey goeiemorgen vrienden. Gisteren zwaar ten val gekomen in Eersel. Ik denk dat jullie allemaal wel hebben gezien wat ik heb. Het gaat naar omstandig heden goed met me. Heb wel redelijk veel pijn en baal hier flink van. Gelukkig moet alles goed komen en wordt ik deze week geopereerd. Alles zou moeten goed komen. Bedankt voor alle lieve berichten. Ik heb niet de kans en tijd gehad om op iedereen te antwoorden.Ik wil even 1 ding kwijt aan meeste rijders. Als jullie nou iemand langs de baan zien liggen is het jammer dat er van 99% niemand stopt. Er is precies 1 iemand gestopt om te vragen hoe het ging. Ik ben daar heel erg over geschrokken, gezondheid gaat boven alles. Ik hoop als er ooit iemand zo hard valt als ik gisteren, dat heel de wereld eventjes stopt en hulpzaam is. Ik was er niet helemaal bij maar heb er al gauw even gelegen en zag verschilende rijders gewoon voor bij rijden. Dit wou ik eventjes kwijt. Denk er aan je hebt maar 1 leven, probeer elkaar te helpen.

Greets, Micha Boy