MX World

14/05/2022 10:32 - geplaatst door Stingray

Micha Boy de Waal postte zijn situatie op FB:

Goedenavond, Ik ben deze ochtend geopereerd in het Catharina ziekenhuis Eindhoven. Operatie is goed gegaan. Ze hebben de wervels 5-6-7 aan elkaar vast gemaakt omdat het een instabiele breuk was en deze wervels waren door gezakt. Daarom moesten ze aan elkaar gemaakt worden. Ik denk dat ik niet hoef uit te leggen waar om. Nu is het even afwachten en revalideren. Ik wil alle mensen bedanken die een bericht hebben gestuurd. Ik probeer op alles te reageren maar het waren er al gauw een paar 100 en dat is me nog niet gelukt. 
Bedankt iedereen die me steunt en helpt, dit is de zwaarste (blessure) die ik ooit heb gehad. En ik ga hier ook weer sterker uit komen mensen. Bedankt! Ik moet nog 2 daagjes in het ziekenhuis blijven en dan mag ik als het goed is naar huis. Het gaat prima, ik heb gemiddelde pijn. Maar het is tot nu toe nog te doen. Ik wil even Ties Pol bedanken voor de hulp en de steun na deze blesuren,  dat jullie nog steeds in me geloven. Ik hoop dat we elkaar gauw weer op de GasGass vinden. "