MX World

17/05/2022 10:42 - geplaatst door Stingray

Na een veelbelovende kwalificatie sessie met P1 in 65 en P 2 & 3 in 85 waren onze jongens klaar voor de races van zondag. In de eerste heat hadden zowel Ian als Jarne een goede start en kwamen langs in de 3e en 5e positie, Jarne crashte en kwam terug naar 7 en Ian eindigde 6e. Tweede heat: Jarne nam een raketstart maar crashte in de eerste bocht en kwam terug naar P11 nadat hij de pack had gereden. Ian begon als 4e, reed een zeer stevige race en werd 5e met een overall 5e voor Ian en een overall 9e voor Jarne.
In de 65 klasse crashte jonge Harry in de start en vocht zich terug van de laatste naar P 13 en in tweede heat begon hij 9 om naar P3 te komen na een grote strijd. Dit gaf hem P 7
Hopelijk hebben we in de volgende ronde wat meer geluk aan onze kant om crashes te voorkomen en tot die tijd blijven we hard werken om de beste resultaten te behalen.