MX World

02/06/2022 17:01 - geplaatst door Stingray

Collegae van ons stipten in een artikel de leegloop aan de het starthekken, voorlopig enkel in de MX2 en de MXGP. Vandaag komt er daar nog één bij: Arminas jasikonis goit voorlopig de handdoek.

Samen met het Gebben van Venrooy Yamaha team heeft Arminas Jasikonis besloten om een stap terug te doen en voorlopig geen wedstrijden meer op hoog niveau en het wereldkampioenschap MXGP te rijden. De crosser uit Litouwen kampt nog steeds met een hoofdblessure en omdat hij nog steeds erg jong is, heeft hij besloten om aan zijn toekomst te gaan denken. Na een bepaalde periode zal hij een beslissing maken of hij terug komt in motorcross en het wereldkampioenschap MXGP. Het team staat volledig achter hem en wenst hem voor de toekomst veel succes toe in datgene hij gaat doen.

Arminas Jasikonis: “Dit is een moeilijke beslissing om te maken maar samen met mijn team voel ik dat het voor mijn carrière belangrijk is om een stap terug te doen in het rijden op hoog niveau. Mijn hoofdblessure in combinatie met de tegenslagen die ik de afgelopen maanden heb gekend, moet ik een plaats geven. Ik ben nog steeds jong en alleen wanneer ik 100 procent vertrouwen heb in mijn gezondheid, zal ik een beslissing maken over mijn toekomst in het wereldkampioenschap MXGP! Ik wil iedereen van het Gebben van Venrooy team, de partners en ook Klaas, Emile, Ruud en de rest van het team bedanken voor hun steun op deze moeilijke momenten.”