MX World

05/06/2022 08:42 - geplaatst door Stingray

Met zijn tweede plaats in Hangtown, een desolaat gebied even buiten Sacramento, blijft Chase Sexton leider in de stand na twee wedstrijden. De zege ging naar Jason Anderson dank zij een eerste en een derde plaats. Sexton bleef beide keren tweede. Eli Tomac was vierde in de eerste manche maar won de slotreeks. Ken Roczen werd vierde in de eindstand voor Christian Craig en Antonio Cairoli.

De Lawrence brothers blijven de 250 domineren. Al slaagde 'local' Michael Mosiman er in om de eerste reeks te winnen. Ook Justin Cooper bleef Jett Lawrence voor. Maar inde tweede reeks was het helemaal rood voorin met Jett als winnaar en Hunter op twee. Mosiman was uitgevallen en zo werd Cooper tweede tussen de beide Australiers in. Jo Shimode redt zjn derde plaats in de stand.

Credits: Lucas Oil.

 

De ganse wedstrijd kan je HIER bekijken, meer dan4 uur MX-fun!