MX World

12/06/2022 07:41 - geplaatst door Stingray

Op 26 juni organiseer MAC Lierop een open wedstrijd. Heb jij altijd al eens op het legendarische Grand Prix Circuit van MAC Lierop willen rijden, dan is dit je kans. Doordat het programma opgedeeld is in hobby- en startbewijs klasse 85-125-250-500cc is er voor ieder niveau de mogelijkheid om op dit unieke circuit te rijden! Overnachten is mogelijk op de camping direct naast het circuit, welke zaterdag 25 juni vanaf 16.00 uur is geopend. Aanmelden kan via www.maclierop.nl

Bijprogramma KTM demo elektrische motoren: als bijprogramma zal KTM Nederland een demo met elektrische motoren voor kinderen verzorgen, door met een aantal elektrische mini bikes naar Lierop te komen. Alle kinderen vanaf 5 tot 12 jaar (afhankelijk van lengte/gewicht) die graag eens op een motor stappen kunnen op deze E-mini bikes op een speciaal daarvoor geprepareerd circuit hun testrondjes maken, waarvoor gecertificeerde trainers de kinderen instructies geven om de beginselen van het crossen bij te brengen. Voor kleding, helm en laarzen wordt gezorgd.

Op www.maclierop.nl vindt u alle info over de wedstrijden op Circuit de Herselse bossen in Lierop.