MX World

13/06/2022 10:45 - geplaatst door Stingray

De derde plaats in de slotreeks volstond voor Ian Ampoorter om de Dutch Masters 85 cc te winnen in Delfzijl. Want Dex Kooiker kwam met zijn twee tweede plaatsen één puntje te kort. Gyan Doensen won de slotreeks. In de eerste manche  werd Gyan pas zevende nadat hij een fout maakte in tweede positie. Doensen stond wel mee op het podium. Douwe Van Mechgelen viel daar net van af met twee vierde plaatsen. Tyla Van De Poel werd 14. Hij komt niet voor in de uitslag van de eerste reeks en later werd hij zevende. Jarne Bervoets klokte af op 17. Jarne viel uit in reeks een, op een ogenblik dat hij in zesde stelling reed.

In de 65 cc ging de zege naar Harry Dale (DVS). Torre Van Mechgelen werd vierde en Noa Mezzavilla twaalfde.

Lotte Van Drunen won nog eens van alle mannen in de ONK 1225, al moest ze een reeks aan Mirco ten Kate laten. Van Mirco vinden we in reeks twee geen  spoor terug op Speedhive!