MX World

14/06/2022 08:05 - geplaatst door Stingray

In de MXGP likken ze hun wonden, en maken ze de kisten klaar voor Indonesië. Ik ben alvast benieuwd hoe de deelnemerslijs er uit zal zien. In Vlaanderen is de spoeling ook dun. Met de examens in aantocht passen MCLB en VMCF. VLM herneemt dan weer met de Harry Everts Oldtimer Trophy op de Horensbergdam. Zaterdag is er internationale  sport met de Dutch Masters in Rhenen. In hetzelfde weekeinde trek de ADAX Masters naar Möggers in Oostenrijk.

De kalender onder Thor!

18 juni - KNMV Dutch Masters Of Motorcross in Rhenen, op een van de mooiste banen van Nederland,. Zelfs de niet crossliefhebbers vinden hier wel een mooi plekje om de dag uit te zitten onder een parasol.

18 & 19 juni - JMS en VLM op de Horensbergdam in Genk. Met op zaterdag de Harry Everts Oldtimer Trophy.

18 & 19 juni - MON met op zaterdag een jeugdrace en zondag de grote mensen.

18 & 19 juni - Möggers (Oostenrijk) ADAC Masters.