MX World

17/07/2022 18:43 - geplaatst door Stingray

Er werd gevreesd dat nogal wat JMS/VLM piloten de verre verplaatsing niet zouden maken. Dat klopte ook wel voor een stuk. Maar zowel zaterdag als zondag werden de categorieën vlotjes aangevuld met Waalse rijders, omdat zowel FPCNA als AMPL geen wedstrijd hadden. En - niet geheel onverwacht - kwam ook Clement Desalle een potje mee crossen. Vanzelfsprekend dat 'Le Panda' de leiding nam, gevolgd door Jilani Cambré, Bryan Engelen en Cedric Grobben. Voor Cambré ging het te snel en hij moest zijn twee volgers laten gaan. Engelen nam over maar ook hij kon geen vuist maken tegen de ex-vice-wereldkampioen. Zelf had hij 20 seconden voorsprong op Grobben.

Over de tweede reeks moeten we het stellen met een niet bevestigd bericht dat Desalle de tweede reeks won voor alweer Engelen en Cambré wat tevens ook de eindstand zou zijn. Cedric Grobben zat ook bij de kopgroep, maar reed zijn wiel stuk. 

Credits Desalle: Nadine Peeters.