MX World

26/07/2022 08:48 - geplaatst door Stingray

Zondg werd bekend gemaakt dat Jeremy Van Horebeek  samen met Jago Geerts en Liam Everts naar de VS trekt. Om er in Buchanan te bikkelen voor de MXoN. En aansluitend publiceerde Jeremy op zijn social media hete volgende:

"Hier is het vandaag een mooie dag. Het heeft me veel moeite gekost om dit te schrijven maar aan het eind van dit seizoen ga ik met pensioen van de sport waar ik zo van hou. Ik heb er heel goed over nagedacht en het is de juiste tijd om afscheid te nemen van 17 jaar wereldkampioenschap motorcross! Als kind was het een droom om dit te bereiken. Ook al heb ik niet alle records gebroken, ik denk dat ik super trots mag zijn op wat ik heb bereikt. Wereldkampioen worden was altijd de grote droom en helaas is het me niet gelukt maar met een 3de plaats in de mx2 klasse en een vice-wereldtitel in de MXGP klasse, al die mooie podia,  elke keer mocht ik mijn land vertegenwoordigen op de MXoN, allemaal de mooie gevechten op de baan met de beste rijders ter wereld, te rijden voor al die geweldige fabrieksteams en met zoveel geweldige mensen werken zijn de beste dingen die me overkomen zijn. Waar ik met opgeheven hoofd op terug kijk en die ik nooit zal nooit vergeten! Racen is het enige dat ik weet. Dag in dag uit stond mijn leven alleen maar over racen. Maar na dit seizoen is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven samen met mijn vrouw en twee geweldige zonen! Ik ben iedereen die me heeft geholpen dit te bereiken zo dankbaar! In de eerste plaats mijn ouders die vanaf de eerste dag alles hebben opgeofferd, het team, de mensen met wie ik heb samengewerkt en vooral jullie mijn fans! Ik dank jullie enorm voor alle liefde en steun die ik de afgelopen 17 jaar heb mogen ontvangen! Ook een speciale dank aan SDM Corse en Betamotor, voor de laatste twee jaar."

Mooi gesproken, Jeremy. Brei er op RedBjud eenmooi orgelpunt aan voor jezelf, het team en alle anderen. 

Good luck!