MX World

26/07/2022 08:48 - geplaatst door Stingray

De transfers van Liam Everts en Andrea Adamo waren gespreksonderwerp nummer twee in Lommel. Want het grote nieuws was uiteraard dat Tom Vialle,  ex-wereldkampioen MX2 en tweede in de WK-stand 2022 nar amerika trekt. Hij zal er de SX250 en de 250 nationals gaan rijden.

Vialle: "We hebben dit jaar weer een sterk seizoen gehad in de MX2 en het plan was om in 2023 naar de MXGP-klasse te gaan. Ik had echt het gevoel dat dit de beste tijd voor mij was om te proberen of ik het zou kunnen halen in 2023 Supercross. Ik heb een circuit in de buurt van mijn huis en er is een SX-traditie in mijn familie. Ik ben zo nieuwsgierig om te zien wat ik kan doen. Ook al weet ik dat het een grote sprong is om klaar te zijn voor 2023. We moeten realistisch blijven. Het is tegelijkertijd fantastisch dat ik met Robert, Pit en de jongens in de VS om dit mogelijk te maken als onderdeel van Red Bull KTM. Het huidige GP-team is als een andere familie voor mij, dus het zal moeilijk zijn om te vertrekken. Maar dit is een heel spannend nieuw verhaal voor mij en ik kan niet wachten om te verhuizen en het allemaal te beginnen. ”