MX World

25/07/2022 19:40 - geplaatst door Stingray

Op dinsdag 19 juli zijn de motorcrossers Jago Geerts en Liam Everts samen met de organisator van GP Lommel,  VIP kaarten gaan afgeven bij een familie in Balen-Hulsen (Kempen) waarvan het 12- jarig jongetje, Vic, levensbedreigend ziek is.  De droom van Vic is om met zijn familie naar een Grand Prix te gaan en zijn idool Jago Geerts te ontmoeten. GP Lommel geeft het hele gezin een VIP behandeling en Jago heeft ook zijn akkoord gegeven om tijdens het race weekend Vic en zijn gezin te ontmoeten. Het idee was om Vic te verrassen. Jago en Liam zijn op dinsdag 19 juli op de motor tot aan het huis van Vic gereden, om de VIP kaarten te overhandigen. Op zaterdag 23 juli mocht Vic  bij  Jago enaar de Monster Energy Yamaha Team Truck komen. Jago heeft dinsdag bij zijn bezoek ook beloofd dat Vic op zondag zijn race shirt krijgt waarmee hij in de wedstrijd gereden heeft.

Jago Geerts reed gedurende het weekend van GP of Flanders met op zijn crossbril het logo van Make A Wish Belgium-Vlaanderen. Eén van de helmen en de crossbril die Jago draagt gedurende het weekend zal later geveild worden. Liam Everts die ondertussen ook betrokken is geraakt bij dit project schenkt een race shirt. Alle items worden later geveild en de opbrengst gaat naar Make A Wish Belgium-Vlaanderen. Alles over de veiling verschijnt op de sociale media van Jago Geerts, Liam Everts en de gekende MX websites.

Foto' s onder Thor.