MX World

08/09/2022 20:43 - geplaatst door Stingray

De KTM-dag die sinds jaar en dag georganiseerd wordt door Eddy Lemmens is een vast item einde seizoen. Normaal bouwt hij stelselmatig zijn website op. Maar voor de editie 2022 geen voorgekauwde promotektst, maar gewoon een recht-toe-recht-aan privé boodschap. Alles lezen onder Thor.

Eddy Lemmens Motorsport: "Hallo Leon, dit jaar is er weer een KTM-dag zoals vanouds de datum is 8 en 9 oktober 2022. We organiseren weer twee dagen de Enduro rit. Dit is weer 40 km lang, over militaire terrein. Daarin kan iedereen aan mee rijden met een motor en quad van alle merken. Je moet wel in het bezit zijn van een geldig kenteken en een geldig rijbewijs. Opgelet, origineel goed leesbare kenteken plaat verplicht! Je kan inschrijven via wwwktmdag.nl. Nog even i.v.m. offroad rit: iedereen moet natuurlijk ook normaal verzekerd zij, en daarnaast ook een MON verzekering pas hebben of bij inschrijving een dag verzekering afsluiten. Let op de inschrijving via de site gaat zoals nu uitziet maandag open op Ktmdag.nl"

Eddy Lemmens Motorsport: "Maar ook op zondag 9 oktober is er ook weer veel op het circuit te beleven zoals cross demo's met onder andere met in de MX1 Herlings, Bogers en  Van De Mierden. In de MX2 hebben we Roan Van De Moosdijk.  We zijn nog in overleg met een aantal rijders in de 85 wereldtop zoals Hijting Doenze en ook de Belg Jarne Bervoets. Ook in de 85 SX zal de nieuwe KTM fabrieks rijder Dean Gregoire er zijn voor een demo. We hebben ook demo's in de 65 en 50, maar we hebben eveneens de wereldtop bij de zijspannen zoals Bax-Cermak  en Van Werven - Van Den Bogaart."

Eddy Lemmens Motorsport: "Ook kunnen kinderen onder begeleiding van hun ouders de KTM en Husqvarna 50 E testen op een speciale aangelegd baantje. Daar is kleding en begeleiding aanwezig."

Eddy Lemmens Motorsport: "Er is in de middag een DJ die muziek maakt, gevolgd door een optreden van de Party Friex.

Preview Bogers

Party Friex