MX World

20/09/2022 10:14 - geplaatst door Stingray

September en oktober zijn traditioneel de maanden waar onze nationale teams in actie moeten komen. Alhoewel onze Belgisch supermoto teams in Mettet reeds eind juli onze nationale driekleur wisten te verdedigen met een knappe 5de plaats voor het 'senior' en een derde podiumplaats voor het 'junior' team. Een tijd geleden reden ook onze enduro piloten al de Zes Dagen Enduro in Frankrijk en zij mochten tevreden terugkeren met een 8ste plaats in de World Trophy en de 10de plaats in de World Junior Trophy. De lat is dus gelegd, nu is het aan de overige nationale teams om nog beter proberen te scoren!

Op 24 en 25 september zullen onze motorcross zijspan en quads teams present zijn in het Tsjechische Kramolin voor de Sidecar & Quadscross of European Nations. De zijspanduo's worden gevormd door de winnaars van de laatste GP, Marvin Vanluchene -Robbie Bax. Verder ook Jason Vandaele - Steve De Schacht (o.v.) en Davy Sanders - Luc Rostingt.

Bij de quads zijn het Randy Naveaux, ONK kampioenJan Vlaeymans en Kjell Op de Beeck die het Belgische team vormen.

Beide teams staan onder leiding van manager Wim Verbrugge.