MX World

27/09/2022 09:17 - geplaatst door Stingray

"Dit weekend ga ik nooit vergeten. Het is moeilijk als je niet zelf op de motor zat om te begrijpen hoe ikĀ genotenĀ heb. De 450 cc motor past perfect bij mijn rijstijl. Op zaterdag de kwalificaties winnen en voor Eli Tomac kunnen eindigen zal wel bij veel mensen blijven hangen als een unieke prestatie. In de eerste reeks was het opnieuw Tomac die aan de leiding reed maar op bepaalde momenten in de wedstrijd kon ik tot op enkele meters naderen. Een aanval heeft er voor mij niet ingezeten maar wij beiden reden wel 40 seconden weg van alle andere deelnemers. Een unieke ervaring. Een minder goede start en een val in de tweede reeks van de dag dwongen mij in de achtervolging. Ook al hebben wij als Team Belgium het podium niet gehaald toch weet ik dat zowel Liam, Jeremy, Johan en de voltallige crew er alles aan gedaan hebben wat binnen onze mogelijkheden lag."

Credits: Phogtograpic Art.