MX World

26/02/2023 19:57 - geplaatst door Stingray

Geslaagde JMS/VLM openingsweekeinde me meer dan 500 deelnemers en uiteraard een pak gastpiloten. Bij de inter MX12 was de zaakgeregeld door Liam Hanström, de Zweed uit Sjomö. Hij ging in beide reeksen Nolan Cordens en Emil Jönrup vooraf. Maar het zou toch de in de eerste reeks gevallen Cedric Grobben zijn die uiteindelijk - na twee derde plaatsen - tweede werd voor Cordens. In de MX2 werd Muellai Lander uitgeroepen tot dubbelwinnaar. Uw redacteur weet veel van cross maar die naam kende hij. Kan zijn, want af en toe duikt er wel eens zo'n rijder uit het niets op. Maar toch trokken we aan een belletje en kwamen aan de weet dat het Camden McLellan was, de Zuid-Afrikaan uit het team van Jacky Martens die beide reeksen won en in de eindstand Boris Blanken (Groenlo-NL) en de Franse GP-rijder Saad Soulimani vooraf ging. PS: de rijder op de foto is niet Muellai Lander.........