MX World

07/03/2023 16:57 - geplaatst door Stingray

Morgen vertrekken de meeste in Europa verblijvende GP-rijders met hun team richting Argentiniƫ. Daar wordt zondag in Villa La Angostura de eerste GP van het seizoen gereden. Vandaag, dinsdag, werd op de Heeserbergen verzamelen geblazen voor een persmeeting met de Belgische en Nederlandse GP-rijders. Sacha Coenen ontbrak, hij blesseerde zich zondag in Lacapelle aan de schouder. Ook Jeffrey Herlings liet zich verontschuldigen. Blikvangers waren uiteraard langs Belgische zijde de MX2-rijders Jago Geerts, Liam Everts en de winnaar van Lacapelle, Lucas Coenen. Ze trokken de belangstelling van een viertal TV-stations en landelijke pers. Brent Van doninck werd ook druk gesolliciteerd na zijn podiumplaats in Hawkstone Park en de winst in Lierop, afgelopen zondag. Ook Jorge Prado maakte nog een ultieme training vol, na zijn val in Lierop.