MX World

20/03/2023 11:46 - geplaatst door Stingray

Het seizoen 2023 heeft moeite om zich op gang te trekken. In Vlaanderen moesten meerdere organisaties gecancelled worden. Maar het ziet er naar uit de dit weekeinde alles wordt ontplooid. We zijn ook benieuwd na tee absolute toppers in Nederland of in de ON K en regionale crossen de massale opkomst van het publiek wordt door getrokken. Opgelet: de klok wordt verzet!

JMS/VLM rijdt op 25 & 26 maart in Arendonk. Een thuisfeest voor de Arendonkenaren, die gratis binnen mogen op de gekende omloop aan de Roobeek. Ook op de Breugelheide in Lille wordt er voor het eerst georganiseerd door MC Lille. Nederland dan met MO Nederland in Zijtaart. Internationaal is er de MXGP van Riola Sardo. Jago Geerts verdedigt er zijn leidersplaats in de MX2 net zoals Jorge Prado en de MXGP-winnaar Ruben Fernandez. De Zijspannen openen ook hun WK in Talaveira de la Reina in Spanje.

  • AFGELAST - VJMO/MCLB trekken een tweedaagse in Sinaai.
  • AFGELAST - VMCF paste zijn kalender aan en strijkt neer in Ninove-Outer waar alweer een politieker groener dacht dan een groene partij. Maar de moedige burgemeester gaf ........ groen .....licht, en VMCF start dus op.
  • AFGELAST - KNMV zet een tweedaagse neer in Boekel, goed voor een ONK-cross.
  • AFGELAST - AMPL, met een kalender van 20 wedstrijden begint er dit weekend ook aan in Libin.