MX World

24/10/2017 08:33 - geplaatst door Marcel Dirks

In het weekend van 3, 4,en 5 november zal voor de eerste keer het Carglass-GJV-KdeO team aantreden tijdens de Dutch Supercross in Zuidbroek. Voor Gert-Jan Vorstenbosch en Kees de Omroeper een nieuwe uitdaging, na vele jaren een keer per jaar deel te hebben genomen aan een outdoor evenement. Thor it voor meer hierover

In Zuidbroek wil het nieuwe Supercrossteam gaan voor spektakel. Het Carglass-GJV-KdeO team zal meteen met vijf rijders aantreden in Zuidbroek. In deSX Open start de Amerikaan Ricky Renner. Zijn landgenoot Ryan Breece zal nog een keuze maken: MX1 of MX2

Dat het internationaal gaat blijkt uit het contracteren van Sergio Fernandez Garcia. Dit is de broer van Ruben Fernandez Garcia van het F&H Kawasaki team. Sergio Fernandez MX2 rijden.

Van eigen bodem zal Micha-Boy de Waal deelnemen aan de SX2 klasse op een Yamaha YZF250.  De vijfde man, Antoine Fondu,  tenslotte komt uit Frankrijk en zet aan in de 125cc.

Voor het Carglass-GJV-KdeO team is de Dutch Supercross een nieuwe uitdging. De deelname met vijf rijders is mogelijk gemaakt door: CarGlass, GJV Carexport, Goldline Limo Verhuur, BO Motoroil, Lakerveld, van de Laar, Buitenhuis Racing, de Jong tweewielers, FrietjeOnTour.nl, en KdeO.