MX World

16/08/2014 10:04 - geplaatst door Marcel Dirks

Hij was er, op de Keiheuvel......... Joël Roelants maakte gisteren zijn formele publieke rentree. Weliswaar op een nieuw voertuig. Joël zakte af naar de moederdagklassieker, zonder veel bombarie. Hij was er gewoon. Het was hartverwarmend voor hemzelf, maar vooral ook vrij emotioneel. Het daverende applaus dat Roelants op het podium kreeg bewijst dat men veel op heeft met Joël. Of dat zo is zullen we zaterdag 23 augustus zien, wanneer hij zijn eerste liefdadigheidsevent organiseert. Typisch Joël: niet voor hemzelf, maar voor het goede doel……

We geven u zo veel informatie als mogelijk over het Stay Strong Charity Evenement. Wat kan je allemaal doen, of meemaken op zaterdag 23 augustus 2014? Joël Roelants zet zijn schouders onder een benefiet om mensen die in dezelfde situatie terechtkomen verder te helpen. Op 23 augustus kan jij je steun betuigen door te wandelen of te fietsen vanuit Grobbendonk naar Scherpenheuvel. Meld je aan op onze Facebook pagina.  Inschrijven voor de wandeling of fietstocht kan voor slechts 5 euro. Alle opbrengsten gaan integraal naar ‘To Walk Again’. Joël Roelants kijkt zelf hoopvol naar een toekomst vol mogelijkheden zonder beperkingen. ‘To Walk Again’ zal hierin ook een belangrijke rol spelen. Mocht het initiatief je sympathiek lijken, maar kan je door omstandigheden niet zelf mee komen doen, dan kan je ook uw bijdrage storten op volgende rekening: BE36 7330 1311 9581 met “Stay Strong” als mededeling. Iedere schenking van minimaal €40 geeft je bovendien recht op een fiscaal attest.

WANDELEN OF FIETSEN? WANDELEN 1. Grote wandeling (35km) vanuit Scherpenheuvel naar Grobbendonk: 06.30: Vertrek per bus met wandelaars naar Scherpenheuvel vanuit GC De Volle Vaart, Vaartkom 6 te 2280 Grobbendonk.
18.00: Verwachte aankomst wandelaars vanuit Scherpenheuvel aan het GC De Volle Vaart, Vaartkom 6 te 2280 Grobbendonk.
Er worden tijdens deze wandeling 4 tussenstops gemaakt waar drank en broodjes geserveerd worden.

Inschrijven voor deze wandeling doe je via info@j-race.com voor zondag 16 augustus.
Vermeld in de mail het aantal deelnemers en hun naam. Vooraf inschrijven is nodig om het busvervoer vanuit Grobbendonk naar Scherpenheuvel te voorzien. 2. Alternatieve wandelingen: Er zijn twee korte wandeltochten, namelijk een van 5 km en een van 10 km. Deze wandelingen zijn ook geschikt voor rolstoelgebruikers. Daarnaast is er ook een middellange tocht van 16 km voorzien. Wie deze wandelingen wil manken kan vanaf 07.00 uur  tot en met 15.00 uur inschrijven in GC De Volle Vaart, Vaartkom 6 te 2280 Grobbendonk. FIETSEN Er zijn twee fietstochten voorzien. De eerste is 35 km lang en de tweede 75 km. Ook voor deze fietstochten kan je inschrijven tussen 08.00 uur en 15.00 uur in GC De Volle Vaart, Vaartkom 6 te 2280 Grobbendonk.
Je betaalt 5 euro inschrijvingsgeld, ongeacht voor wleke formule je kiest. In dit bedrag is een “Stay Strong”-sticker en één consumptie inbegrepen.

BEN JE NIET SPORTIEF Breng dan gewon een bezoek aan het CC De Volle Vaart. Zie de deelnemers vertrekken of aankomen. Je komt er allicht een kennis of een BV tegen om een babbeltje te slaan. Je kan er vanaf 06.30 uur terecht voor een warm of verfrissend drankje. Er is animatie voorzien voor de kids (springkasteel) Je kan de hele dag fotograferen of laten fotograferen op de MXGP-Honda van Joël. Een hapje eten kan ook. De catering opent om 10.00 uur. Om 18.00 is er een handtekeningsessie voorzien. We zullen zo snel mogelijk op  onze facebookpagina melden wie hier naast Joel Roelants zal aan deelnemen! Wij houden u op de hoogte maar…… alvast rendez-vous op 23 augustus in GC De Volle Vaart, Vaartkom 6 in 2280 Grobbendonk. Links: http://www.j-race.com/staystrong/#ProgramNL https://www.facebook.com/staystrongcharity Foto credits: erbinspictjers.