MX World

19/06/2014 09:24 - geplaatst door Marcel Dirks

We zitten zowat overal ten lande actie te voeren dat onze geliefkoosde sport nergens tercht kan om nieuwe kampioenen te kweken. Daarom vinden we het een beetje raar, dat wij dit mailtje ontvingen van Stefan Peetersmans, de promotor van de E-MX, en bij uitbreiding ook de man achter het motorcross circuit binnen het asfalt van Zolder Terlaemen.  Thor voor meer.

Hier het bericht van Stefan:   “Dag mannen. Morgen (donderdag dus) kunnen we terug rijden in Zolder. Velen hebben de weg nog niet gevonden naar het circuit en daarom is wat extra informatie niet overbodig. Verleden week hebben we het circuit ten opzicht van begin juni 250 meter langer gemaakt en er mooie vloeiende bochten ingestoken. Joel Smets is dinsdag met Kevin Strijbos komen inspecteren (met de fiets). Ze waren verbaasd dat er zo’n mooie layout kon gemaakt worden binnen het Race circuit van Zolder. Ik wil nog even onderstrepen dat er steeds moet gecommuniceerd worden dat het circuit de naam heeft "E-MX track Circuit Zolder”. Dit om de buurtbewoners nier op te schrikken met de gedachte van PERMANENT CIRCUIT.  Het is de bedoeling op termijn dat donderdag het MX conventioneel is en in de toekomst alle andere dagen elektrisch. Het circuit is daar ook modulair voor aangelegd.”

Tot zover Stefan Peetermans. We geven nog graag wat praktische info mee: Training conventionele motoren enkel op DONDERDAG. Tussen 09.05 en 51.55 uur, enkel na reservatie. In de namiddag tussen 13.05 en 16.55 uur (vrije opkomst). Kostprijs: 10 € voor 65 en 85 cc en 15 euro voor de 125cc, MX2 en MX1. Het circuit volledig afhuren kan enkel in de vooriddag. Info: Facebook: https://www.facebook.com/pages/MX-trainingen-Circuit-Zolder/549918148457724?ref_type=bookmark E-mail: technon1@skynet.be GSM: O475/804831 Peetermans Stefan