MX World

03/06/2014 20:19 - geplaatst door Marcel Dirks

Na 12 succesvolle jaren in Avesnes vond het Mxstage.be team, het tijd om van locatie te veranderen voor de grote MX zomerstage, de nieuwe locatie is het prachtige motorpark Bitche geworden. Bitche ligt in de Franse Vogezen net voorbij Luxemburg en het is echt een unieke omloop. Het is één van de weinige heuvelachtige circuits met licht zanderige ondergrond. Thor it voor meer info over de zomerstage waar iedereen aan kan deelnemen

De altijd perfect geprepareerde lay-out van het parcours met zalige bochten, heerlijke sprongen en behoorlijk pittige hellingen en afdalingen is ook fantastisch. Zowel de gevorderde als de beginnende crosser zal hier volop kunnen genieten van zijn sport. De ideale locatie om alle motorcrosstechnieken aan te leren en bij te schaven.
Niet minder dan 5 ervaren BLOSO gediplomeerde trainers gaan jullie met raad en daad bijstaan! Het motorpark is ook voorzien van alle nutsvoorzieningen. Water , elektriciteit, mooie douches, toiletten en een kantine. Kortom alles om er een mooie crossvakantieweek van te maken. Zoals voorgaande jaren komt elke ochtend de warme bakker langs en voor de laatste avond is er een grootse BBQ voorzien. De crossweek wordt traditioneel afgesloten met de grote team-race waar er opnieuw prachtige naturaprijzen te winnen zijn!
Het motorpark ligt slechts op 2km van het pittoreske stadje Bitche.
Daarnaast gaan we ook een namiddag op het nabij gelegen parcours Schweyen crossen.
Ook een prachtig circuit met iets hardere ondergrond. Check het sfeerfilmpje hieronder.   De stage gaat door van 29 juli tot en met 1 augustus en kost € 275 alles inbegrepen.
Inschrijven kan vanaf nu. Wees erbij  !!   https://www.youtube.com/watch?v=9xLL4xPy5uk   Sportieve groeten
MXstage.be team