MX World

05/03/2014 18:42 - geplaatst door Marcel Dirks

Clement Desalle staat al na één GP op een achterstand van 18 punten maar de Rockstar Suzuki-rijder uit het team van Sylvain Geboers panikeert niet. De meeste rijders vlogen meteen door van Qatar naar Thailand, ze werken terplaatse aan hun conditie en zo doet ook Clement Desalle.... Thor it voor Clement zijn vooruitblik

Clement Desalle: "Ik werk hard na mijn schouderblessure om beter te worden, we zullen snel verbetering zien. Eerlijk gezegt heb ik liever dat ik zo het seizoen begin en dat ik aan het eind van het seizoen op de hoogste podiumtrap van het kampioenschap sta. Het is een lang seizoen, dat mogen we niet vergeten.
Thailand zal erg warm worden. We ontdekten vorig jaar al veel van dit land en we weten wel wat om ons aan te passen aan de weersomstandigheden hier. We hebben geluk gehad met de regenstorm die we pas hadden, het maakte de grond beter en wat zachter. Het circuit is zeker niet slecht. De hitte zal ervoor zorgen dat de laatste 10 minuten van de wedstrijden erg zwaar worden. Ik heb al enkele saunasessies achter de rug om aan de hitte te wennen."