MX World

09/01/2014 07:15 - geplaatst door Marcel Dirks

Bij Outlaw Racing zijn een groot aantal nieuwe producten leverbaar. Zo is het UFO plastic voor de 2014 Honda en Yamaha modellen volop uit voorraad leverbaar. Voor de nieuwe Honda’s is er zelfs een nieuw linker zijnummerplaat leverbaar voor als je een uitlaat met 1 demper monteert. Bij montage van een andere uitlaat met 1 demper is het niet nodig om de extra bolle kap aan de linker kant te houden. Uit voorraad leverbaar in het wit, rood en zwart en deze platen kosten €22,50 voor een enkele zijnummerplaat en €42,50 voor een set zijnummerplaten. Kijk snel in de shop voor een overzicht van de plasticdelen! Thor it voor meer info of kijk meteen op www.outlawracing.nl

Natuurlijk zijn alle UFO plasticdelen (en alle slijtdelen) van Kawasaki, KTM en Suzuki ook volop uit voorraad leverbaar. Bij Outlaw Racing vind je alle leverbare UFO plasticdelen voor oude en nieuwe motoren. http://www.outlawracing.nl/plastic/2014-crf-yzf Natuurlijk zijn alle UFO plasticdelen (en alle slijtdelen) van Kawasaki, KTM en Suzuki ook volop uit voorraad leverbaar. Bij Outlaw Racing vind je alle leverbare UFO plasticdelen voor oude en nieuwe motoren. Nu zijn nu alle Motomaster remschijven, remkits, adapter en supermoto spullen online te bestellen.
http://www.outlawracing.nl/catalogsearch/result/?q=Motomaster Naast Motomaster staan er een flink aantal Boyesen producten online en zijn de nieuwe superlichte Lithium accu’s van JMT nu uit eigen voorraad leverbaar!
http://www.outlawracing.nl/catalogsearch/result/?q=jmt Ken jij de nieuwe kevlar platen van Frixion al? We krijgen veel positieve reacties op de nieuwe platen van Frixion en ze zijn ook nog eens zeer betaalbaar! 
De sets bestaan uit:
Met Kevlar versterkte gevoerde platen (veel sterker dan origineel).
Gladde stalen tussenplaten.
Versterkte veren.

Prijs voor een set is €99,-
http://www.outlawracing.nl/catalogsearch/result/?q=Frixion   Naast al deze onderdelen zijn er ook een aantal nieuwe stickersets voor Honda en Suzuki verkrijgbaar. De Buildbase stickerset is exclusief bij Outlaw Racing verkrijgbaar en voor Suzuki zijn de retro stickers nieuw! Kijk snel met behulp van de partsfinder wat er op jouw motor past en bestel je stickerset tijdig! Op zoek naar een koopje? De categorie opruiming is gevuld met radiateur beschermers, radiateurslangensets, remschijven, skidplates en stickersets liggen die weg mogen voor een scherpe prijs. Alle opruiming artikelen staan nu in de webshop in de categorie opruiming. Kijk snel of er nog iets voor je bij zit want op = op! http://www.outlawracing.nl/opruiming Outlaw Racing is meer dan alleen een webshop, kom eens langs in onze winkel aan de Apolloweg 7 te Leeuwarden en kom kijken wat we allemaal in huis hebben! The best deals for 2 wheels!   Outlaw Racing
Apolloweg 7
Leeuwarden
Nederland Openingstijden:
Dinsdag: 16:00 – 22:00
Donderdag: 16:00 – 22:00
Vrijdag: 13:00 – 18:00
Zaterdag: 9:00 – 17:00 Contact:
Web: outlawracing.nl
Mail: info@outlawracing.nl
Tel: 058-2887787