MX World

31/07/2013 16:07 - geplaatst door Marcel Dirks

Robin Bakens van het JK SKS Gebben Racing Yamaha Team heeft de motortraining hervat. Tijdens de internationale wedstrijd in het Franse Valence op 17 februari kwam Robin ten val en scheurde hierbij zijn voorste kruisband van zijn rechter knie. In de vijf maanden na de val tot nu heeft Robin hard gewerkt om zo fit mogelijk te worden zodat hij zo snel mogelijk terug op de motor kon stappen. Thor it voor meer over Robin

Vorige week woensdag heeft hij de motortraining hervat. Zijn eerste training heeft hij afgewerkt op het circuit van RES Axel. Het rijden ging gelijk vrij goed en hij had geen last van zijn knie. In de komende weken zal Robin zijn vorm verder uitbouwen en in overleg met het team zal bekeken worden wanneer Robin terug zal keren in de wedstrijden.

Via deze weg willen we het JK SKS Gebben Racing team, alle team sponsoren en onze privé sponsoren: Jofry Sport, Arai Europe, Elkay Sports, Gaerne, Scott, TMV, bedanken voor alle steun en het vertrouwen!

Robin wil ook graag de mensen bedanken die hem in deze zware periode hebben gesteund en op alle vlakken geholpen hebben. Een speciale dank gaat uit naar zijn steun en toeverlaat Lesley Poppe. Ook zijn kinesist Philip Janssens en trainer Steven Deroeck hebben er voor gezorgd dat Robin nu alweer op de motor kan trainen.