MX World

13/07/2013 08:37 - geplaatst door Marcel Dirks

De nog maar 14-jarige Amandine Verstappen heeft het onmogelijke geachtte gedaan, ze won onlangs de laatste ronde van het Franse vrouwenkampioenschap. Amandine deed er meer dan gewoon de wedstrijd winnen, ze pakte de polepositie, ze zette de snelste rondetijd neer en won ook nog de twee reeksen. Daarenboven werd 125cc KTM-rijdster in de categorie Vrouwen Open ook nog door haar uitstekende andere resultaten na afloop ook nog gekroond tot vice-kampioene van Frankrijk. door op het podium te klimmen in het Franse vrouwenkampioenschap maar ze werd ook nog kampioene in de 125cc-klasse, zonder twijfel de Rookie van het jaar dus.  Amandine wil langs deze weg graag haar sponsors  bedanken met name Dam Racing, Motorex, TMV,Scott,Freegun en OHLINS die haar vanaf het eerste uur steunen, alsook de mensen die hard werken voor haar achter de schermen.