MX World

22/06/2013 21:11 - geplaatst door Marcel Dirks

Op 28-29 en 30 juni is er de WEEKEND CROSS, spirit of Georges Jobé die doorgaat op het circuit Bidlot, Rue Miermont te Retinne vlak bij het huis waar de vijfvoudig wereldkampioen heeft gewoond.
Ter nagedachtenis van deze grote kampioen zal "ZIJN" circuit opengesteld worden voor cross en enduro motoren en hiervoor betaal je 25€ per dag. Ook voor kinderen is er een circuit voorzien.
Iedere dag kan je er terecht van 9 uur 's morgens tot 18 uur om je uit te leven op de motor of te genieten van de animatie, BBQ of een drankje aan de bar met de spirit van Georges Jobé aan je zijde In samenspraak met de familie van George Jobé is beslist dat "The Art Of Motocross" een boek zal uitbrengen over het leven van vijfvoudig wereldkampioen. Thor voor meer  

De stijl van het coffee table magazine zal ook in dit prachtige naslagwerk terug te vinden zijn. Daar Georges Jobé de organisatie “Wings for life” altijd hoog in het vaandel heeft gedragen gaan we ook na het spijtige verlies van deze grote sportvedette zijn naam laten verder leven. Het boek zal met veel foto’s en interviews een blik werpen op de mens Jobé. Per boek dat verkocht zal worden gaat er vijf euro naar de stichting Wings for Life. Ieder boek dat verkocht wordt zal een nummer krijgen en getekend zijn door de uitgever/kinderen en of familie van George Jobé zodat iedere vijf euro goed terecht zal komen. Het megaboek “The Art of Motocross, special edition Georges Jobé” telt 200 pagina’s en zal tijdens het Grand Prix weekend van Bastogne voorgesteld worden aan het publiek. *Afwijkingen van coverbeeld en formaat mogelijk. Prijs Verzendingskosten (aangetekend verstuurd) €49,95 €9,50 (België en Nederland) €49,95 €11,50 (binnen Europa) €49,95 €18,00 (buiten Europa) Wie voor 30 juli het boek “The Art of Motocross, special edition Georges Jobé” bestelt en het geld overmaakt op: rekeningnummer BE 74 731021333507 BICC: KREDBEBB
kan zijn of haar boek ophalen tijdens het Grand Prix weekend te Bastogne en ontvangt 5 exclusieve collector item foto’s van Georges Jobé op een formaat van 23 x 30 cm.
Foto's Gino Maes/The Art Of Motocross