MX World

30/03/2013 08:05 - geplaatst door Marcel Dirks

De temperaturen waren de laatste GP's zo'n 30 graden, in Valkenswaard zal dat net iets minder zijn maar de spanning zal er zeker niet onder lijden vermoeden we. Het Rockstar Energy Suzuki Team resideert niet ver van het Eurocircuit en het team met Clement Desalle en Kevin Strijbos zal dan vermoedelijk ook fel aangemoedigt worden naast het Eurocircuit in Valkenswaard. Clement komt in Valkenswaard aan de start op een tweede plaats, 9 punten achter leider Cairoli. Kevin Strijbos staat op de plaats waar hij in 2012 eindigde, op een zesde plaats maar de Wuustwzelnaar hoopt na Valkenswaard naar voor op te schuiven... Thor it voor een reactie van Kevin Strijbos

  Kevin Strijbos: "Ik denk dat het beter is om weer andersom te rijden, het is wel niet zo'n groot verschil maar de lijnen zullen wat vloeiender liggen denk ik, ik ben er wel blij mee dat we weer andersom rijden. We rijden vaker op dezelfde plaatsen en zo kunnen ze wat variatie brengen, altijd interessant. 
Het was wel flink koud hier de laatste tijd maar we hebben toch goed werk verricht, we deden veringtesten in Lommel welke heel goed werkte maar in het zand van het ONK vorige week werkte het helemaal niet. We trokken deze week dus weer op pad op een ander circuit en ik was erg blij dat we weer op de goede weg waren. Jammer genoeg werd de Internationale wedstrijd op mijn thuiscircuit vorige week afgelast maar ik heb zeker niet stilgezeten de afgelopen week. Ik kijk wel uit naar Valkenswaard!
De overzeese Grand Prix' zijn leuk op zich en ik ben blij dat we kunnen rijden in andere landen maar thuis is alles wat meer "normaal". We hebben allemaal onze eigen infrastructuur op de wedstrijden en er is meer volk naast het circuit wat meteen een hele andere sfeer brengt, zo zijn we het gewend op de Grand Prix'. In het algemeen is het wel goed dat we die overzeese Gp's hebben in het wereldkampioenschap."