MX World

22/02/2013 19:19 - geplaatst door Marcel Dirks

Bijna zes maanden nadat de ex-wereldkampioene haar dijbeen brak zit ze weer op haar Rabbit Kawasaki 250F. Ze kreeg half februari toestemming van de dokter om de motortraining weer te hervatten, zo heeft ze nog zes weken de tijd vooraleer de aanvang van het wereldkampioenschap mx voor vrouwen waar de Duitse weer in actie zal komen.  Thor it voor een reactie van Steffi Laier

Steffi Laier: “Ik heb tijdens mijn revalidatie lang kunnen nadenken over mijn toekomst en heb geleerd dat de beslissingen die er werden genomen, nodig waren. Ik ben blij dat ik weer met de meisjes kan rijden, net als vroeger. Het zal moeilijk zijn om klaar te staan tijdens de eerste GP maar ik zal er alles aan doen om op het podium te geraken in Valkenswaard. Ik wil dan ook mijn sponsors bedanken net als mijn fans en iedereen die me heeft geholpen om deze moeilijke periode door te komen, ze blijven in me geloven. Zonder hen zou het wel heel moeilijk zijn om mijn doel te bereiken. Last but not least mag ik zeker mijn ouders en vrienden niet vergeten, zij waren er altijd als ik ze nodig had."   Daarnaast zal Steffi ook in actie komen in alle mogelijke NK-wedstrijden voor dames. Ook zal Steffi wedstrijden rijden in België, Frankrijk en Luxemburg.
Ook is Steffi heel blij dat ze genomineerd werd voor de X-Games. Dit jaar zal een Global X-Games Kampioenschap worden verreden voor de Enduro X competitie over de hele wereld. Ze heeft de Duitse wedstrijd alvast aangekruist in haar agenda, deze wordt van 27-30 juni 2013 verreden in Munchen, mogelijk komen er nog meer wedstrijden bij voor haar.