MX World

01/02/2013 14:57 - geplaatst door Marcel Dirks

Nu Bestellen en levering in maart!
24MX bracht vorig jaar in het voorjaar een  Easy-UP  Racetent uit met het mooie logo van 24MX. Deze tent was zo een groot succes en zo populair dat deze binnen enkele weken was uitverkocht.
24MX heeft na een evaluatie van de eigen ervaringen en terugkoppeling van klanten bekeken hoe ze in samenwerking met de fabrikant de tent nog meer konden verbeteren en het resultaat daarvan is een nieuw model met een aantal belangrijke verbeteringen zoals.... Lees verder bij "Thor"

 zoals: Het frame is van een stevigere staalsoort Verbeterde bevestigingspunten Sterker doek voor zowel de zijwanden als het dak Omdat we vorig jaar veel klanten moesten teleurstellen is het nu mogelijk om deze tent voorruit te bestellen waarbij levering in maart geschiedt! Omdat wij de tenten direct van de fabriek kopen, zonder tussenpersonen, hebben wij de mogelijkheid om de tent aan te bieden tegen een erg lage prijs.
Professionele versie met een sterk frame van gepoedercoate staal met de volgende specificaties:

- Poten en balken van sterk staal met een wanddikte van 2 mm.
- Dak en wanden van goede kwaliteit in PU-gecoat polyester dat beschermt tegen water en wind.
- Wanden worden snel en makkelijk gemonteerd met sterk klittenband.
- Praktische draagtas inbegrepen.
- Verstelbaar in hoogte, max hoogte 320 cm om 212 cm in dakhoogte te bereiken.
- Afmetingen opgevouwen 30x35x165cm, afmetingen opgezet 3x3m en tot 3,2m in hoogte.
- Gewicht 33kg. Klink snel op onderstaande link en bestel  de 24MX tent voor maar €149 inclusief verzendkosten! http://www.24mx.be/motorcross/p/racetent-24mx-easy-up--3x3m---vooruitbestellen/25894/motorstandaard-en-racetent/k28/