MX World

29/10/2012 13:50 - geplaatst door Marcel Dirks

WK motorcross team ICE1Racing heeft naast Xavier Boog nu ook de Portugese MX1 rijder Rui Goncalves voor het seizoen 2013 onder contract staan. Het team heeft tevens een overeenkomst  met de KTM fabriek. ICE1Racing zal als een KTM fabriek satelliet team starten in de MX1. Thor it voor meer info.
 

Rui Goncalves
"Ik kijk ernaar uit om te rijden voor het ICE1Racing team, het is dan ook erg leuk om iedereen te ontmoeten. Hun doel van hard werken en het verder ontwikkelen van het team om aan de top te komen is iets wat ik echt kan waarderen. Ik kan niet wachten om te beginnen met het rijden voor mijn nieuwe team. Het gaat om een nieuwe uitdaging in mijn carrière en ik ben gemotiveerd en er klaar voor ", aldus de team nieuwkomer

ICE1Racing heeft dus ook een contract samen met KTM. Het WK motorcross team heeft de afgelopen  twee seizoenen samengewerkt met Kawasaki, nu hopen ze met deze nieuwe kleuren en  verandering van merk mee de top te kleuren.
"We hadden twee geweldige seizoenen met Kawasaki, wij willen hen bedanken voor hun steun en goede samenwerking", aldus het team eigenaar Kimi Räikkönen. "Samen met de veranderingen in ons team, werden we benaderd door de KTM fabriek. De nieuwe overeenkomst brengt ons de stap vooruit die het hele team wilde maken. "

De Motorsport Manager van KTM Sportmotorcycle, Robert Jonas deelt de doelstellingen van Räikkönen.

"We zijn erg blij en trots dat ICE1 Racing van Kimi Räikkönen de KTM familie komt vervoegen. De teamstructuur is compleet veranderd voor 2013, en we zijn ervan overtuigd dat ICE1Racing onder de nieuwe teammanager Antti Pyrhönen zal strijden voor podiumplaatsen in de MX1 volgend seizoen. We zijn ook verheugd dat ICE1Racing de herintroductie van KTM MX2 Factory rijder Rui Goncalves heeft bewerkstelligt  in de uitgebreide Oranje-familie. De voormalige vice-wereldkampioen MX2 zal er naast teamgenoot Xavier Boog rijden en beide zullen op de KTM 450SX-F mooie dingen laten zien. Wij zijn ervan overtuigd dat Kimi, en Antti hun sporen hebben verdient in de sport en dat ze in staat zullen zijn om Rui en Xavi te bezielen met de geest van Oranje en zij op hun beurt hun stempel zullen drukken op het komende seizoen . Wij wensen  ICE1Racing veel succes met KTM in 2013. "