MX World

07/09/2012 22:57 - geplaatst door Marcel Dirks

Enkele weken geleden konden jullie lezen dat het wereldberoemde zandcircuit van Lommel ging worden nagemaakt op het spel MXSimulator. Nu we steeds dichter en dichter komen bij de releasedatum bouwt de spanning zich op en werd er massaal gezocht naar referentie foto's. Doordat er nog steeds enige verwarring is over hoe het circuit er met de motocross des nations er zal uitzien hebben de makers besloten om de lay-out van vorig jaar na te maken.

Thor it!

De lay out van vorig jaar zag er, mits wat paint werk en een satalietfoto, er als volgt uit.
Als men dat dan met de nodige kennis, kunde en tijd converteerd naar het spel krijgt men dit resultaat.
Deze screenshot doet al meerdere gamers kippenvel krijgen. Natuurlijk is een screenshot/luchtfoto niet genoeg om het circuit na te maken. Er zal nog veel tijd in dit circuit kruipen en het zal tegen 17 September verwacht worden. In die week worden ook de mxsimulator of nations afgewerkt. De Europese kwalificaties zullen plaatsvinden op Woensdag 19 September. De Amerikaanse kwalificaties op Donderdag 20 September en de finale met de beste 3 van ieder land zal op Zondag 23 September verreden worden. Titel verdediger Brazilië is samen met de USA de grootste kanshebber, beide zijn ze voormalige winnaars. België, die ook al eens gewonnen hebben, lijken dit jaar niet sterk genoeg om vooraan mee te spelen.

Desondanks dat Lommel maar binnen 2 weken online zal staan is er geen reden tot verveling. Check maar het volgende filmpje om te zien wat je allemaal niet kan op de huidge circuits.