MX World

16/02/2020 19:03 - geplaatst door Stingray

Mooi baantje dacht Jeffrey Herlings en hij won al wat er te winnen was inLacapelle Marival. De eerste reeks, de tweede reeks en de superfinale. In de MX1 was hij regelmatig als dubbelwinnaar. Detegenstand was dat niet, want Gauthier Paulin boerde slecht in de tweede reeks en romain Febvre werd pas zesde in de eerte. zo zette Jeremy Seewer het zilver op zijn naam voor Febre, Clement Desalle en Pauls Jonas, met Kevin STrijbos als vijftiende.

Verder lezen over de MX2, 125 en Superfinale onder Thor.

Credits Mediacross.

Eerder op de dag was Tom Vialle winnaar geworden van de MX2-klasse. Ook hij dubbelde met ereplaatsen voor René Hofer en Jed Beaton.. Jago Geerts was die twee gasten hun evenknie met twee vierde plaatsen. maar viel net van het podium. Kay De Wolf werd twaalfde.

Vialle lukte er in om met Herlings mee te starten in de Superfinale. Maar hij werd snel overrompeld door Romain Febvre en  Gauthier Pualin.. Opnieuw werd Desalle vierde net voor Seewer. Geerts werd tweede MX2-rijder op de 10de plaats en Strijbos klokte af als 22ste. 

In Matterley Basin zullen we over twee weken weten wie de beste is als de pré-seizoen winaars Gajser en Herlings tegen mekaar uit komen.