MX World

31/03/2020 11:12 - geplaatst door Stingray

In deze tijden valt een deel van het sociale leven weg. en dat heeft gevolgen. Door de coronacrisis is niet alles meer zo vanzelfsprekend. Zo ontvingen wij een boodschap van onze gedrukte concullega Motorgazet, die voor een ingrijpende beslissing stond.

Maar gelukkig is er een alternatief: HIER KLIKKEN.

Lees verder onder Thor!



MOTORGAZET GAAT DIGITAAL

Het Corona virus heeft een grote impact op onze samenleving. Winkels zijn gesloten, grenzen zijn dicht en bovenal alle evenementen worden afgelast of uitgesteld. Voor een Motorsportblad als Motorgazet dat gespecialiseerd is in verslaggeving van motorsportwedstrijden, werd het zo moeilijk om aan de nodige inhoud te geraken.

Dit in combinatie met alle andere gevolgen van het virus Covid-19, heeft geleid tot de beslissing om de gedrukte versie van Motorgazet vanaf nummer 14 op ‘hold’ te zetten voor onbepaalde duur. Motorgazet zal dus een tijdje niet verschijnen op papier tot de situatie rond Corona terug wat opgeklaard is. Dit houdt de redactie echter niet tegen om de fans toch op de hoogte te houden van het laatste motorsportnieuws. De wereld van het internet blijft immers voor iedereen toegankelijk en wordt nu meer gebruikt dan ooit.

Vandaar dat u vanaf nu op de website www.motorgazet.be een wekelijkse digitale editie van Motorgazet kan vinden! Naast enkele bekende rubrieken, zijn er ook enkele nieuwe en uiteraard ligt de nadruk nu iets meer op foto’s dan op tekst. Bedoeling is de lezers in deze lastige tijden, toch wat leuke momenten te bezorgen en dat nog steeds in magazine vorm.

De digitale editie zal steeds vanaf maandag middag te vinden zijn op www.motorgazet.be/digitaal. Nieuwe publicaties zullen ook bekend gemaakt worden via de sociale media (facebook, twitter en instagram) waar Motorgazet vanaf nu te volgen is.