MX World

30/06/2020 17:05 - geplaatst door Stingray

We zijn einde juni 2020 en dit is pas de 4de nieuwsbrief van Team Vanluchene wat niet van onze gewoonte is. Het zijspan staat spijtig genoeg nog steeds verplicht op stal en naast de reeds ontvangen informatie van Team Vanluchene rond seizoen 2020 was er tot op heden bitter weinig te vertellen.
Covid-19 brengt een lastig verhaal met zich mee maar stilletjesaan zien we her en der terug een zijspan in het buitenland in actie komen zij het enkel om te trainen. Dus hoog tijd voor wat uitgebreider nieuws rond Team Vanluchene.
Zoals jullie reeds wisten is het Wereldkampioenschap 2020 in zijn volledigheid geschrapt geworden wat uiteraard jammer is maar begrijpelijk. Marvin, Ben en het Team waren er nochtans klaar voor, het materiaal stond op punt net als de mannen en juffrouw binnen het Team. De voorbereidende trainingen op seizoen 2020 werden met succes afgerond en Team Vanluchene was klaar om te strijden voor de Wereldtitel 2020 maar het heeft niet mogen zijn. Alle efforts ten spijt was het deze keer voor niets, we stonden erbij en keken ernaar.
Maar er komt verandering, vanaf 1 juli mag het zijspan terug van stal gehaald worden wat positief nieuws is ook al is het doel, het Wereldkampioenschap 2020, niet meer bestaande. 2020 is dus nog niet volledig voorbij, in alle waarschijnlijkheid worden nog een paar internationale wedstrijden georganiseerd waar verschillende WK-teams aan de start zullen komen waaronder ook Team Vanluchene.