MX World

03/08/2020 09:08 - geplaatst door Stingray

Ook de teams zijn weer goed op dreef. De persberichten komen weer regelmatig binnen. Ruim opgevat zelfs. Onder Thor de voornaamste quote's van Glenn Coldenhoff, Ivo Monticelli (GASGAS Standing Construct) en van Simon Laengenfelder (GASGAS MX2)...

De kleine galerij er onder is gemaakt door Bavo Swijgers.

Glenn Coldenhoff: “Ik lukte de kopstart in reeks een maar de wedstrijd werd afgevlagd.  In de tweede start zat i rond de tiendeplaats. Ik kon vrij snel zesde worden maar de baan was nog te snel en het was moeilijk passeren. In de slotfase passeerde ik Benoit Paturel en mijn teamgenootje Ivo Monticellis  kreeg een aanvaring met een gedubbelde. wen werd ik vierde.  In de tweede reeks sloot ik aan bij leider Febvre. Maar toen ik die wilde aanvallen kreeg ook ik problemen met een gedubbled rijder. Het duurde wat eer ikt erug in mijn ritme raakte. De derde plaats was nog ahalbaar maar de race was over."

Ivo Monticelli: “Ik was vierde weg in mijn eerste reeks (na de herstart).  Ik had alle rijders rond mij in het vizier. Maar in de laatste ronde werd ik gehinderd zodat Glenn me nog kon passeren. Vijfde was nog best goed. In de tweede reeks ging ik mee met Febvre maar ik reed te agressief. Na eenv al werd ik zevende en ik zou nog eens twee keer vallen. om tenslotte elfde te worden."