MX World

31/10/2020 19:44 - geplaatst door Stingray

Transfers worden bij het keerpunt van het seizoen bedisseld. Dit jaar dus iets later dan gewoonlijk. Eenpaar transfers zijn er ondertussen geofficialiseerd. Dat wordt dan gewoonlijk via een persbericht gedaan. Dat een teamleider op een perfecte manier afscheid neemt van de mensen die de ploeg verlaten gebeurt ongetwijfeld overal.  Alleen, daar hoor je vaak niets van. Tenzij je Standing Construct bent en Tim Mathys noemt.

Lees onder Thor de wijze waarop Tim (vrij vertaald) via Instagram afscheid neemt van Glenn Coldenhoff en Ivo Monticelli....



Over Ivo Monticelli: "We willen 'Don' Ivo Monticelli bedanken voor twee leuke jaren, voor het plezier en een goede sfeer die hij mee naar het team bracht. Jammer genoeg werd de  grote progressie die we vorig jaar maakten teniet gedaan door de blessures. Niettemin, elke minuut die we samen werkten was er een met passie en gedrevenheid van beide kanten.......In bocca al lupo amico mio... Mai dire mai.. (zeg nooit nooit)!

Noot: Ivo Monticellis is nog op zoek achter een zitje voor 2021.

Over Glenn Coldenhoff: "Het is met enorm veel spijt dat we afscheid moeten nemen van deze geweldige kerel. We hebben samen een geweldige rit gemaakt. We hebben een moeilijke tijd doorgemaakt met blessures. We hebben stonden samen op het hoogste podium. We hebben samen de grootste race ter wereld gewonnen. Maar vooral hadden we een geweldige tijd als vrienden met dezelfde doelen ...! Soms moeten we in het leven begrijpen dat je op de lange termijn aan de toekomst moet denken, en niet op de korte termijn. Dus we begrijpen de beslissing absoluut. Ik wil namens de volledige Standing crew de 'Hoff' bedanken voor de fijne tijd samen. We wensen hem het allerbest voor de toekomst.

Beide keren getekend: Tim - Standing Construct

Nooit: ook Glenn Coldenhoff is - officieel - nog op zoek achter een team. Maar het zou zo maar kunnen dat we dat morgen - officieel - weten. Ik heb zo'n informeel gedacht!