MX World

05/03/2021 09:49 - geplaatst door Stingray

Liam Everts kan met trots aankondigen dat hij het aankomende seizoen ‘Carmans E&L NV’ bij zijn sponsoren kan rekenen. ‘Carmans E&L’ is een vleesgroothandel die er hun missie van maken om hun klanten steevast een duurzaam en tevens kwalitatief lekker stuk vlees aan te leveren. De liefde voor het vak en de passie om het beste product te kunnen leveren is dan ook iets wat, in het familiebedrijf Carmans E&L, van generatie op generatie wordt doorgegeven. Dat het familiale verhaal van het bedrijf grotendeels parallel loopt met het verhaal van de familie Everts geeft deze samenwerking extra cachet. Want net zoals het binnen Carmans E&L doorheen de jaren gebeurde, gaven de generaties de liefde en passie voor het motorcross naar elkaar door.

Kijk naar DEZE clip.

Meer en foto's onder Thor.

Vanaf heden kan u het kwaliteitsvlees van Carmans E&L ook online bestellen en dit bij u thuis laten bezorgen via de website Atelier François. Bij het bekijken van de website loopt het water u vast al in de mond.

Deze nieuwe partnership geeft Liam alvast een extra stimulans om aankomend weekend een goed resultaat neer te zetten in de eerste manche van het Spaanse Kampioenschap. Na de polsblessure opgelopen in Italia en de daaropvolgende zes maanden van wedstrijdinactiviteit, maakt de KTM piloot nu zijn heroptreden op het plaatselijke circuit van Montearagón, Toledo. U hoeft van dit wederoptreden niks te missen, de RMFE, de Spaanse motorsportfederatie zal als alles goed gaat een livestream voorzien via hun Youtube Pagina!