MX World

15/09/2021 08:48 - geplaatst door Stingray

Dit weekend valt het starthek eindelijk weer voor ons MX-kampioenschap! Bij MSV Overloon worden de puntjes op de i gezet om er een super weekend van te maken. Daar wil jij toch ook bij zijn? Ben je nog niet ingeschreven, ga dan vol gas richting Mijn MON! Vooraf online inschrijven is verplicht en nog mogelijk tot donderdagmiddag 13.00 uur! Je hebt dus nog maar eventjes!

Vervolg onder Thor.

Op zaterdag 18 september komen alle jeugdklassen in actie, samen met de natte zuiger en een vrije klasse. Deelname aan deze vrije klasse is mogelijk met een MON-trainingsbewijs of een startbewijs Junioren of Senioren. Voor laatstgenoemde klassen dus een mooie kans om bekend te raken met het circuit!

Zondag gaat de strijd los voor het 24MX NK in de volgende nationale klassen:

MX2 Junioren
MX Open Junioren
Dames / Veteranen
MX2 Senioren / 125cc Cup
MX Open Nationalen
MX2 / Open Inters
Deelnemen is mogelijk met een MX-startbewijs of een wedstrijdpas (daglicentie). Rijders van buitenlandse bonden (bij IMBA aangesloten), kunnen deelnemen met een afvaardiging.

Let op: Voor deze wedstrijd stelt de gemeente verplicht dat iedereen die het circuit wilt betreden een coronatoegangsbewijs dient te hebben. Dit geldt voor alle rijders, begeleiders en publiek vanaf 13 jaar. Een coronatoegangsbewijs is een geldige QR-code in de CoronaCheck-app. Meer informatie over hoe je een coronatoegangsbewijs verkrijgt, is op deze pagina van Rijksoverheid te vinden.

Voor je inschrijving ga je naar Mijn MON, tot en met donderdag 13.00 uur. Alle aanvullende informatie is op onze website te vinden; wedstrijd zaterdag / wedstrijd zondag. Wil je in Overloon overnachten, meld je dan aan via dit formulier.

MX-weekend Berghem in het vooruitzicht
Ook SRMV Berghem is volop bezig met alle voorbereidingen voor hun weekend van 25 en 26 september. Voor startbewijshouders staat de inschrijving open via Mijn MON!

Programma wijziging! Zaterdag 25 september komen de jeugdklassen aan de start, evenals de natte zuiger. Er wordt een gesplitst programma gereden, waarbij de jeugd in de ochtend rijdt en de overige klassen vanaf circa 11.30 uur. Twee extra klassen zijn toegevoegd die op deze zaterdag ook voor kampioenspunten zullen strijden, namelijk:

Dames / Veteranen
MX Open Nationalen.

Zondag 26 september bestaat het programma uit:

MX2 Junioren,

MX Open Junioren,

MX2 Senioren/125cc Cup,

MX Open Senioren, MX2 / Open Inters en zijspan.

Alle aanvullende informatie voor deze wedstrijd is te vinden op de betreffende evenementpagina.