MX World

19/10/2021 17:26 - geplaatst door Stingray

MAÏSPLAKCROSS 2021: Inschrijving gaat open! De 'maïsplak-maand' komt dichterbij! De vier clubs staan weer te popelen om van start te gaan, jij ook? Vanavond om 19.00 uur precies gaat de inschrijving open voor de maïsplakcrossen 2021, dit keer via Moto Inside! Wacht niet te lang, want diverse klassen kunnen erg snel uitverkocht zijn. Zorg daarom dat je al een account aanmaakt bij Moto Inside én dat je je MON-licentie hebt aangevraagd en betaald (je licentienummer heb je nodig bij de inschrijving). Voor je inschrijving klik je hier: Moto Inside (vanaf 19.00 uur open). Deelnemen is mogelijk met een MON start- of trainingsbewijs, óf met een daglicentie die je direct via Moto Inside kunt aanschaffen. De meest fanatieke rijders krijgen dit jaar voorrang tijdens de inschrijving op degene die niet alle wedstrijden gaan rijden! Vanavond kun je alléén tickets kopen voor de gehele maisplakserie, ofwel deelname aan alle 4 de wedstrijden. Voor de klassen die een aantal dagen later nog niet uitverkocht zijn, kun je dan los per wedstrijd inschrijven. De datum hiervoor volgt nog.

De maisplak-kalender 2021 is als volgt: 7 nov. - Handel (MC de Peelrijders) - 14 nov. - Boekel (MC de Vlammers) - 21 nov. - Volkel (MAC Bedaf) - 28 nov. - Meierijstad (MC de Ganghouwers). Alle aanvullende informatie over maïsplakwedstrijden is te vinden via www.peelrijders.nl.

Lees verder onder Thor voor ONK Horst en Offroad Handel.

ProX en 24MX NK motorcross in Horst!
Het volgende zandcircuit staat alweer op ons te wachten, namelijk circuit de Reulsberg van MCC de Streekrijders. Inschrijven is mogelijk tot donderdagmiddag 12.00 uur, zoals gewoonlijk via Mijn MON. Voor een aantal klassen zal dit de laatste wedstrijd van het seizoen zijn, de laatste kampioenspunten worden in Horst verdeeld. Bij deze wedstrijd stelt de gemeente een coronabewijs verplicht. Dat betekent dat je een geldige QR-code in de CoronaCheck-app dient te hebben, op basis van een negatieve test, vaccinatie- of herstelbewijs. Alle aanvullende informatie en de wedstrijdschema's zijn via deze pagina te vinden. Deelnemen is mogelijk met een MON startbewijs, jeugd-trainingsbewijs of wedstrijdpas (daglicentie). De volgende klassen gaan van start:

Zaterdag 23 oktober Jeugdklassen: Kidsandsidecars - Vrije klasse - Natte Zuiger 
Zondag 24 oktober: MX2 Junioren - MX Open Junioren - Dames/Veteranen - MX2 Senioren/125cc Cup - MX Open Senioren - MX Open Nationalen

Offroadrit Handel
Op zondag 31 oktober organiseert MC de Peelrijders uit Handel voor de 32e keer haar jaarlijkse offroad motorrit. De organisatie doet haar uiterste best om de deelnemers een uitdagende route voor te schotelen. Dat wil zeggen; weinig verharde weg op een route van circa 40 km met zandpaden, bospaden, aardappelvelden en kruipdoor-sluipdoor. Nieuw dit jaar is dat deelnemers zich vooraf digitaal in moeten schrijven. Dit nieuwe inschrijfsysteem in samenwerking met Moto Inside is zo ontwikkeld dat je vooraf ook je (dag)verzekering kunt regelen. Geen rompslomp meer met papier en geld op de dag zelf. Inschrijf-QR-code tonen, controle op legitimatie, en rijden maar!

Klik hier voor je deelname!

Alle informatie over vertrektijden, vertrekplaats, deelname quads (max 150) e.d. is te vinden op de vernieuwde website www.peelrijders.nl. Het inschrijfgeld voor deze populaire offroadrit is € 30,- + een dagverzekering van € 15,- als je geen MON-licentie hebt.